Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Ομπράντοβιτς «κάρφωσε» Τέπιτς!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν δείχνει διάθεση προς το παρόν να αποκτήσει άλλο περιφερειακό και θα δώσει την ευκαιρία στον Μιλένκο Τέπιτς να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

«Ο Αλεξ (Μάριτς) προσπαθεί να ταιριάξει στην ομάδα. Αυτό παίρνει κάποιο χρόνο και είναι λογικό. Παρόλα αυτά καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί. Προς το παρόν, ο Τέπιτς που ήρθε στην Αθήνα πέρυσι δεν έχει ανταποκριθεί ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Σερβία έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Από εκείνον εξαρτάται αν θα αρπάξει την ευκαιρία. Θα πρέπει να συνεχίσει την σκληρή προπόνηση και θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στο site sportal.rs και ουσιαστικά «κάρφωσε» τον Τέπιτς, από τον οποίο περιμένει μεγαλύτερη βοήθεια στην συνέχεια.

Για την προετοιμασία των «πρασίνων», είπε: «Είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας και υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός των φιλικών. Να διαπιστώσουμε τι έχουμε κάνει και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Κολοσσό». Ερωτηθείς για την Παρτιζάν, τόνισε: ««Η Παρτιζάν είναι μια νέα ομάδα και με έναν νέο προπονητή, τον Γιοβάνοβιτς που διαδέχθηκε τον Βουγιόσεβιτς. Θα δούμε την ίδια φιλοσοφία… Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν για έξι χρόνια». Όσον αφορά στους νέους κανονισμούς και την μεταφορά της γραμμής του τριπόντου στα 6.75μ., υποστήριξε: «Δείτε τα στατιστικά της περσινής σεζόν και τα στατιστικά από τα φετινά παιχνίδια και θα καταλάβετε τι συμβαίνει. Οι παίκτες έχουν μεγάλο πρόβλημα με τους νέους κανονισμούς. Θα πρέπει να προπονηθούν περισσότερο για να τα ξεπεράσουν».

Τέλος, για την παρουσία του κουμπάρου του, Ντούσαν Ίβκοβιτς, στον πάγκο του Ολυμπιακού, είπε: «Δεν είναι τόσο σημαντικό. Δεν θα είναι αγώνες ανάμεσα σε εμένα και σε εκείνον, αλλά στις ομάδες μας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου