Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή σε 6 αγωνιστικές!

Τις 9 αγωνιστικές που επιβλήθηκαν στον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ μείωσε το ΑΣΕΑΔ σε 6!

Η απόφαση αυτή, όταν καθαρογραφεί και ανακοινωθεί επισήμως, δεν είναι ασφαλώς αυτό που περίμεναν οι "ερυθρόλευκοι". Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής που απέστειλε πρόσφατα η Αστυνομία και με την οποία δικαίωνε την υπερασπιστική γραμμή της ΚΑΕ ενώπιον του ΑΣΕΑΔ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αυτό που μετράει είναι η ετυμηγορία του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου και με βάση αυτή ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθεί να δώσει χωρίς κόσμο στις κερκίδες του ΣΕΦ όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Θα παίξει δηλαδή κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην ΑΕΚ (23 Οκτωβρίου, 2η αγωνιστική), τον Ίκαρο Καλλιθέας (13 Νοεμβρίου, 4η αγωνιστική), τον ΠΑΟΚ (4 Δεκεμβρίου, 7η αγωνιστική), το Περιστέρι (18 Δεκεμβρίου, 9η αγωνιστική), την Καβάλα (5 Ιανουαρίου, 11η αγωνιστική) και τον Ηρακλή (12 Ιανουαρίου, 13η αγωνιστική).

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας τους για πρώτη φορά το νέο έτος. Στις 15 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Άρη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου