Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δεν θέλει ν' αλλάζει αλλά...


Η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Πανιώνιου έχει φέρει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο κανείς δεν θα επιδιώξει τις βιαστικές κινήσεις.
Ο ερχομός του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα και αυτό φάνηκε από τις τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά και από την εμφάνιση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Όλο αυτό διάστημα οι "κυανέρυθροι" προσπαθούν να μπουν στη φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού και γίνεται δουλειά στις προπονήσεις αλλά δεν βγαίνει στα παιχνίδια.

Ο Μπαρτζώκας δεν είναι από τους προπονητές που τα αλλάζουν όλα όταν πηγαίνει σε μία ομάδα κάτι που τόνισε και ο ίδιος μετά την αναμέτρηση με την Καβάλα. "Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε μια ομάδα και να τα αλλάζω όλα. Εγώ βρήκα ένα ρόστερ χτισμένο εδώ και μ' αρέσει να δουλεύω πάνω στην ομάδα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα μας. Βέβαια, τώρα στη διακοπή θα συζητήσουμε και ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα αλλαγές".

Νωρίτερα είχε υποστηρίξει: "Εχουμε αρκετούς νεαρούς Ελληνες και έναν νεαρό ξένο τον Ελονού, οι οποίοι είναι διστακτικοί και σκεπτικοί στο παιχνίδι τους και αυτό βγάζει από τον ρυθμό την ομάδα".

Όλα λοιπόν, θα συζητηθούν στη διακοπή αν και ο αδύναμος κροίκος είναι ο Τσινεμέλου Ελονού με τη γενικότερη απόδοσή του αλλά και την παρουσία που έχει όταν είναι μέσα στο παρκέ... Βέβαια δεν υπάρχει και κάτι αξιόλογο τη δεδομένη στιγμή. Το σίγουρο είναι οτι το... μενού τα Χριστούγεννα θα έχει πολύ δουλειά για τους "κυανέρυθρους" προκειμένου να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου