Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Κόπηκαν οι άδειες στον Πανελλήνιο

Η νέα ήττα στην Α1 αυτή τη φορά από τον Ηλυσιακό, ανάγκασε τη διοίκηση του Πανελλήνιου να κόψει τις άδειες των Χριστουγέννων.


Το επόμενο παιχνίδι των "Ολυμπιονικών" για το πρωτάθλημα είναι στις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο αποφασίστηκε να κοπούν οι άδειες και των ξένων ενόψει των Χριστουγέννων. Ίσως αν έρθει η πρόκριση στο Eurocup να το ξανασκεφτούν...
 

Κατά τα άλλα ο Πανελλήνιος θα αντιμετωπίσει τη Χρόνινγκεν (Τρίτη 21/12, 20:45), με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση για 3η συνεχόμενη χρονιά στις 16 καλύτερες ομάδες του Eurocup.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανώλη Παπαμακάριο, τον Γιώργο Καλαϊτζή αλλά και τον Στίβεν Σμιθ ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή τη φάση του Eurocup.

Ο τεχνικός του Πανελλήνιου τόνισε: "Δεν πρέπει να μας παρασύρει το γεγονός ότι η Χρόνινγκεν είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Το παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα τα καταφέρουμε".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος σχολίασε: "Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup είναι αποκλειστικά στα δικά μας χέρια. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Χρόνινγκεν στην Ολλανδία για να προκριθούμε και πιστεύω ότι αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε. Η Χρόνινγκεν μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη αλλά δεν θα κάτσει να χάσει. Εμείς βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και θεωρώ ότι αξίζουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου