Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ίβκοβιτς το έστειλε το μήνυμα!

Μετά τις «φωνές» που έβαλε στους παίκτες του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήρθε νέος… εξάψαλμος κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Μάλαγα, όπου απόψε (9.45μ.μ., ΝΕΤ) αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι αυτό με εκείνο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν όμως παίζουμε έτσι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και προετοιμάζεται ανάλογα με τις συνθήκες. Πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για να πάρουμε την πρώτη θέση, αλλά αυτό δημιουργεί πίεση. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή για εμένα είναι να δω τους παίκτες μου να παίζουν όπως θέλω. Και αυτό δεν το είδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ» δήλωσε ο «Ντούντα». Ενώ, για την Μάλαγα, είπε: «Παραδοσιακά η Μάλαγα έχει καυτή έδρα. Είναι καλή ομάδα αλλά έχουμε την δυνατότητα να δείξουμε για δεύτερη φορά ότι μπορούμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό το κάναμε μόνο μία φορά στην Ρώμη. Η Μάλαγα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την ομάδα που κερδίσαμε εύκολα στο ΣΕΦ. Ο Πρίντεζης μάλλον δεν παίζει, είναι εκτός ομάδας. Η αντίπαλός μας παίζει με 4άρι τον Χιμένεθ και παίζει με τρία γκαρντ… Τρέχει πολύ. Είναι πιο σοβαρή. Και έχει τον Μπλάκνεϊ που ελέγχει καλύτερα τον ρυθμό ως πρώτος πλέι μέικερ. Εμείς θα πρέπει να πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται τους Μπλάκνεϊ και τον Ροντρίγκεθ. Πρέπει να σταματήσουμε τις γρήγορες επιθέσεις τους…», τόνισε ο Σέρβος, αναφερόμενος στη συνέχεια στην απουσία του Ματ Νίλσεν, λόγω τραυματισμού: «Με το ιατρικό επιτελείο αποφασίσαμε να αφήσουμε εκτός αποστολής τον Νίλσεν. Νιώθει φοβερούς πόνους στα πλευρά. Προσπαθήσαμε να τον ξεκουράσουμε και για αυτό δεν είχε παίξει και με τον ΠΑΟΚ. Στην 12άδα πήραμε τους Γλυνιαδάκη και Ερτσεγκ».

Ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς, από την μεριά του, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είναι παράξενο που θα δώσουμε δύο αγώνες στην σειρά, αλλά είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς, στην προσπάθειά μας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Δεν υπάρχει πίεση. Είναι μια καλή στιγμή για εμάς Αν παίξουμε όπως μπορούμε και όπως πρέπει, θα τα καταφέρουμε…». Ενώ, μίλησε και για τις «φωνές» του Ίβκοβιτς λέγοντας πως «ο προπονητής ξέρει καλύτερα πως έχει η κατάσταση. Το σίγουρο είναι πως αν θες τίτλους πρέπει να παίξεις και να τα δώσεις όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου