Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Oι Ισπανοί στο πλευρό του ΠΣΑΚ


Ο ΠΣΑΚ είναι έτοιμος να μην κάνει πίσω στις απεργιακές κινητοποιήσεις που αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα έχει την συμπαράσταση των Ισπανών Καλαθοσφαιριστών στον αγώνα του.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΚ αναφέρει: "Ο αγώνας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών με γνώμονα τη θεμελίωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων συνεχίζεται. Σε αυτή τη μάχη έχουμε στο πλάι μας ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ. Το συνδικαλιστικό όργανο των Ισπανών Καλαθοσφαιριστών με την κάτωθι επιστολή του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στον Σύνδεσμο μας για τα αιτήματα που στην Ισπανία είναι αυτονόητα εδώ και δεκαετίες και στην Ελλάδα αποτελούν ακόμη αντικείμενο διαπραγματεύσεων.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι Ισπανοί επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις απεργιακές σας κινητοποιήσεις.  Θεωρούμε λυπηρό το γεγονός ότι παρά τις επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ δεν απολαμβάνετε ακόμα τα δικαιώματα που εμείς εδώ στην Ισπανία θεωρούμε δεδομένα εδώ και δεκαετίες.  Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι φορείς στην χώρα σας να κατανοήσουν το δίκαιον των αιτημάτων σας και να προχωρήσουν στις αλλαγές τις οποίες ζητάτε.  Μέχρι τότε, πρέπει να είστε ενωμένοι σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και να παλέψετε όλοι μαζί για τα βασικά σας δικαιώματα.  Μην ξεχνάτε ότι χωρίς τους αθλητές δεν μπορεί να υπάρξει το άθλημα.  Αν μπορούμε με οποιονδήποτε τρόπο να συνεισφέρουμε στον αγώνα σας είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Ο πρόεδρος

Jose Luis Llorente"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου