Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αντίο Νίκο...

Μουντός ο ουρανός και αδιάκοπη η βροχή. Όλα ασορτί με το πένθιμο Περιστέρι σήμερα. Ένα Περιστέρι το οποίο συγκινημένο οδήγησε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου, τον παλιό παίκτη της ομάδας μας Νίκο Φάσουρα.Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Νίκου, όπως επίσης η σύζυγός του Λίζη και οι κόρες του Τζένη και Αργυρώ.

«Το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος είναι ότι πρέπει να παλεύεις ως το τέλος» είπε με τρεμάμενη φωνή ο αδελφός του.
Οι διοικήσεις του ΓΣΠ και της ΚΑΕ ήταν εκεί: ο επίτιμος πρόεδρος Πέτρος Μουγιάκος, δίπλα ο Στέφανος Κιουριτζόγλου και όλα τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Μπ. Καραθάνος.

Η ανδρική ομάδα εκπροσωπήθηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη, το επιτελείο του και τους Ελληνες παίκτες. Αντίστοιχα το γυναικείο τμήμα, από τον προπονητή Γιώργο Κολτσίδα και τις παίκτριες.
Παρόντες και οι προπονητές του ΓΣΠ σε όλα τα τμήματα.

Στην εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών είδαμε τους περισσότερους από τους παλιούς συμπαίκτες του Νίκου, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Κορωνιός, Μυλωνάς, Γραικός, Αγιασωτέλης, Τσαγκόπουλος, Λαλάκης, Γρυλλιωνάκης, Κασουρίδης, Καττής, Τζιάλλας, Γλυκός, Κρητικός. Είδαμε και πιο παλιούς (Παύλος Αραποστάθης), αλλά και νεότερους (Γιώργος Καλαμαράς). Ηταν επίσης εκεί ο Καμπούρης, ο Τζαλαλής, ο Παναγιωτόπουλος, ο Μπουντούρης, ο Ποδαράς και ο Νίκος Ζαβλανός.
Η δημοτική αρχή παρούσα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Α. Σταυρούλια, τον αντιδήμαρχο Β. Μπέτση και τον Β. Κελάφα. Παρούσα και η υποψήφια αντινομάρχης Αννα Καραμανλή.
Και τα στεφάνια πάρα πολλά. Μεταξύ άλλων από: Γ.Σ. Περιστερίου, ΚΑΕ ΓΣ Περιστεριού, ΕΟΚ, ΕΣΚΑ, Μαρούσι, Π. Γιαννάκη, Λ. Παπαδόπουλο (ΠΣΑΚ), Β. Κικίλια, Fentagin, Σύλλογο Παλαιμάχων, ΕΛΤΑ, Σωματείο ΕΛΤΑ, Σύλλογο Ωδικών Πτηνών (είδε διατελέσει σε πολλές θέσεις του ΔΣ ο εκλιπών αφού ήταν άριστος εκτροφέας). Τόσα και άλλα τόσα. Ακόμα και από τις ΗΠΑ, από οικείους του.
Ενας έλλειπε μόνο Νίκο, εσύ! Θα σε θυμόμαστε…

Αναδημοσιεύσαμε απλά το κείμενο από το επίσημο σάιτ του Περιστερίου (www.peristerigs.gr). Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου