Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ζοτς: «Δεν αλλάζει η σχέση με τον Ίβκοβιτς»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη σερβική εφημερίδα «Vecernje novosti».  
Ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην απώλεια του Σπανούλη, τη φυγή του Πέκοβιτς για το ΝΒΑ και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει αποχωρήσει και ο Γιασικεβίτσιους.



Αναλυτικά ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης:



- Για τις μονομαχίες με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς



«Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ντούντα, όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ντιναμό Μόσχας, ομάδες με τις οποίες αναμετρήθηκε ο Παναθηναϊκός. Άρα οι προσεχείς μας αναμετρήσεις δεν θα είναι οι πρώτες. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο καθένας μας θα κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για να νικήσει η ομάδα του, αλλά μετά τους αγώνες η σχέση μας δεν θα αλλάξει»



- Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που θέλουν να κερδίζουν



«Ξέρω, φυσικά, τους παίκτες που απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν δω όλους τους παίκτες να αγωνίζονται μαζί δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Ο Παναθηναϊκός θα είναι δυνατός παρά το γεγονός ότι ο Πέκοβιτς πήγε στους Τίμπεργουλβς, ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό και αποχώρησε ο Γιασικεβίτσιους»



- Όσον αφορά τους νέους παίκτες;



«Αποκτήσαμε τον Μάριτς από την Παρτιζάν και τον Σάτο από τη Σιένα, καθώς και δύο Έλληνες, τον Βουγιούκα και τον Καϊμακόγλου. Όλοι πλέον προπονούνται μαζί μας, με ακόμα δύο παίκτες από τις ακαδημίες. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μπουν στην δωδεκάδα. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει και από την Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) θα μπει και ο Τέπιτς σε αυτές. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι να φέρουμε όλη την ομάδα στην ίδια φόρμα. Θα έχουμε μία δυνατή ομάδα, σε άμυνα και επίθεση, με παίκτες που θα μπορούν να παίζουν σε υψηλό ρυθμό».



-Μπορεί ο Ντούσαν Ντούσαν Ίβκοβιτς να συνδυάσει την απασχόληση σε Ολυμπιακό και εθνική Σερβίας;



«Ο Ντούντα έκανε εξαιρετική δουλειά για δύο χρόνια στη Σερβία. Πιστεύω πως μπορεί να συνδυάσει τη δουλειά στον Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου