Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βωβός περιμένει την παραίτηση Γκάμαρη!

Ξεκάθαρος είναι ο Άρης Βωβός με την γραπτή δήλωση που διένειμε στα Μέσα Ενημέρωσης για τα διοικητικά του Αμαρουσίου.



Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ζήτησε από τον Γιώργο Γκάμαρη και τους συνεργάτες του να παραιτηθούν και να διευκολύνουν τον σύλλογο να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω εξασφαλίζοντας πρώτα απ’ όλα το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.



Η γραπτή δήλωση του Άρη Βωβού λέει:



«Με αφορμή δημόσιες δηλώσεις των ανθρώπων που ανέλαβαν τις τύχες του Αμαρουσίου περί δήθεν υπάρξεως εκκρεμοτήτων της παλαιάς διοίκησης, οφείλω να σημειώσω τα ακόλουθα:



Επί δεκαπέντε και πλέον έτη, η οικογένειά μου και εγώ, επενδύσαμε χρόνο και χρήμα στο Μαρούσι τηρώντας με απόλυτη συνέπεια τις οικονομικές μας υποχρεώσεις.



Με την ανακοίνωση της αποφάσεώς μου να αποχωρήσω από το Μαρούσι, δήλωσα ότι αναλαμβάνω να καλύψω το σύνολο των υποχρεώσεών μου προς τρίτους, ώστε ο νέος αγοραστής να μπορεί να επενδύσει ανεμπόδιστα στη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της ιστορίας της. Ουδέποτε αξίωσα χρήματα για τη μεταβίβαση των μετοχών μου από τον Γιώργο Γκάμαρη. Αντίθετα, συμφώνησα να τις παραχωρήσω σε αυτόν άνευ ανταλλάγματος για να τον διευκολύνω να επενδύσει χρήματα στην Ομάδα.



Δυστυχώς, ο Γ. Γκάμαρης, παρά τις έγγραφες δεσμεύσεις του ενώπιον του Δήμου, του ερασιτέχνη και του Συνδέσμου των φιλάθλων, δεν κατέβαλε χρήματα στο προσωπικό, τους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας και δεν μπόρεσε να εκδώσει την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή ποσού μόλις 75.000 ευρώ με αποτέλεσμα την αποβολή της ομάδας από την Ευρωλίγκα και τον επικείμενο κίνδυνο αποβολής της και από το Ελληνικό Πρωτάθλημα.



Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο Γ. Γκάμαρης εμφανίσθηκε στο Δήμο ζητώντας από τον τελευταίο να διαμεσολαβήσει στην απόκτηση των μετοχών της ΚΑΕ. Ο Δήμος, με καλοπιστία και ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας, στάθηκε κοντά στον Γ. Γκάμαρη, συστήνοντάς του ενδιαφερόμενους χορηγούς και επενδυτές. Δυστυχώς, για λόγους που αφορούν και πάλι στον Γ. Γκάμαρη, δεν υπήρξε καμμία πρόοδος ούτε και στον τομέα αυτό.



Ο Γ. Γκάμαρης οφείλει πλέον να παραδεχθεί ότι δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει τις τύχες του Αμαρουσίου. Πρέπει συνεπώς, να διευκολύνει, με την οριστική αποχώρησή του, τις εξελίξεις ώστε η ομάδα να βρει και πάλι το βηματισμό της».



Άρης Βωβός










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου