Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

4.000 η καλύτερη δουλειά!

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τον αθλητισμό και αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο φέτος. Η σεζόν για το μπάσκετ δεν έχει αρχίσει και αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες «χτίζονται» μέχρι και σήμερα αγοράζοντας όσο φθηνότερα γίνεται.



Ωστόσο πλέον τα χρήματα που δίνονται δεν είναι πολλά. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μια από τις καλύτερες και πιο ακριβές μεταγραφή που έχει γίνει φέτος στην Α1 (σε ομάδες μεσαίου επιπέδου) είναι αυτή του Τζούλιαν Σένσλι στο Περιστέρι. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά καθώς οι εκπρόσωποι του στην Ελλάδα θα λάβουν (έχουν πάρει τρίμηνη επιταγή) το ποσό των 4.000 δολαρίων ενώ άλλα τόσα θα λάβουν οι εκπρόσωποι του στο εξωτερικό! Στο παρελθόν βέβαια δεν αποκλείεται τα συγκεκριμένα ποσά να ήταν διπλάσια ή ακόμα και τριπλάσια! Διαβάζοντας το συγκεκριμένο παράδειγμα καταλαβαίνει κανείς πως πλέον οι ομάδες είναι ιδιαίτερα… μαζεμένες και δεν πετάνε τα χρήματα τους όπως παλιά!
Υ.Γ.: Προφανώς και από τα παραπάνω εξαιρούνται οι δυο μεγάλοι του μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός καθώς τα ποσά είναι τελείως διαφορετικά εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου