Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αναβλήθηκε ο τελικός!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν ήταν... γραφτό να γίνει την Κυριακή (6/3) και έτσι οι φορείς που συσκέφτηκαν αποφάσισαν την αναβολή του, ωστόσο η νέα ημερομηνία θα γίνει γνωστή στο μέλλον...

Η κωμωδία λοιπόν, συνεχίζεται αφού το πρόβλημα που σας παρουσίασε από χθες (28/2) το BasketOpinions ήταν καθοριστικό για να μην βρεθεί άλλη λύση πέρα από την παρουσία μαθητών στο κλειστό του Ελληνικού.

Έτσι, η ΓΓΑ της οποίας το σχέδιο απέτυχε και η αστυνομία συμφώνησαν να μην γίνει ο τελικός. Η αντίδραση των ομάδων όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ήταν διαφορετική.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" είπε: "Πρόκεται για απόφαση-σκάνδαλο. Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας. Δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν τελικό που είναι προγραμματισμένος από τις αρχές χρόνου, ενώ η Αστυνομία πήρε το σχετικό έγγραφο μόλις τρεις εβδομάδες πριν, δεν γίνεται την τελευταία στιγμή να θέτουμε θέμα. Όλοι γνωρίζαμε εδώ και καιρό ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν.

Εμείς προτείναμε να φέρουμε παιδιά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, γύρω στα 500, μαζί με τους γονείς τους, αλλά αυτό απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό. Εμείς ως Ολυμπιακός προτείναμε να φέρουμε παιδιά από τις ακαδημίες μας, έχουμε 120 παιδιά κάτω των 12 ετών, έχουμε ένα πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, έχουμε οικογενειακή κερκίδα.

Δεν υπάρχει καμία κενή ημερομηνία για μας. Υπάρχει ένας αγωνιστικός προγραμματισμός, που λαμβάνεται υπ’ όψιν και η παραμικρή λεπτομέρεια. Την Παρασκευή κάναμε αλλαγή παίκτη (σ.σ Γκόρντον).

Φτάσαμε να συζητάμε αυτό το πράγμα λίγες μέρες πριν τον τελικό. Την Παρασκευή είπαν πως θα έρθουν μαθητές, αλλά δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα εάν μπορεί να γίνει αυτό. Σήμερα, οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας είπαν πως αδυνατούν να φέρουν παιδιά. Θα εξετάσουμε ξανά το ζήτημα και θα επανέλθουμε".

Ο Μάνος Παπαδόπουλος από τον Παναθηναϊκό είπε: "Είναι θέμα της Πολιτείας. Ίσως ήταν το πιο φρόνιμο να αναβληθεί το ματς, για να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε μία καλή λύση, ώστε το παιχνίδι να είναι πραγματική διαφήμιση.

Υπήρχε πρόταση να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα ήταν δυσφήμηση για το άθλημα.

Η διεξαγωγή του αγώνα με μαθητές ήταν μια καλή ιδέα, να γίνει δηλαδή ένας αγώνας-γιορτή, αλλά η σύσκεψη έγινε πολύ αργά. Η απόφαση της αναβολής και επηρεάζει και δεν επηρεάζει τον Παναθηναϊκό. Εμείς έχουμε πολλά Κύπελλα και δεν θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη πάση θυσία.

Εμείς σαν Παναθηναϊκός σεβόμαστε τις αποφάσεις της Πολιτείας και δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, ούτε θέλουμε να κάνουμε προπαγάνδα. Το θέμα είναι να γίνει ένας τελικός για όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου