Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ομπράντοβιτς: "Όλα είναι ανοικτά"!


Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα είναι για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στην Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.


 «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Κάχα Λαμποράλ θα έχει ένα μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι και φάνηκε στη διάρκειά του. Για μια ακόμη φορά χάσαμε το παιχνίδια στα τελευταία δύο λεπτά, διάστημα στο οποίο κάναμε πολλά λάθη. Δεν παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι όμως, δεν παίξαμε ανάλογα με το επίπεδο που έχουμε ως ομάδα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά» δήλωσε ο "Ζοτς".
Σε ερώτηση για το αν ξαναρχίζει ο όμιλος από την αρχή μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Είχαμε πει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη ο όμιλος. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Όσοι έλεγαν ότι με το 2-0 είμαστε φαβορί και ότι η πρόκριση έχει κριθεί, ήταν λάθος. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Εμείς αυτό το λέγαμε αυτό πάντα. Υπάρχουν τρία παιχνίδια ακόμη και όλα είναι ανοιχτά».
Τέλος, ο Στράτος Περπέρογλου με την σειρά του, υποστήριξε: «Το θετικό, αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό, είναι πως παρά το ότι κάναμε αρκετά λάθη, μείναμε στο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Τα λάθη όμως στο τέλος ήταν αυτά που έπαιξαν ρόλο. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τέλος της τρίτης περιόδου, εκεί που δεχθήκαμε τα συνεχόμενα τρίποντα. Κρατάμε το ότι μείναμε «ζωντανοί» ακόμη και με τα λάθη που έγιναν και θα κοιτάξουμε ακόμη περισσότερο να βελτιωθούμε, να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου