Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος ο Ντρούκερ, έρχεται Σούμποτιτς!

Έπρεπε να φτάσει ένα βήμα από την ξεφτίλα ο Άρης στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, όπου κέρδισε στην παράταση, για να πάρει την απόφαση η διοίκηση των "κιτρίνων" να απομακρύνει τον Σαρόν Ντρούκερ.
Ο ελάχιστος κόσμος που βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο, παρότι η ομάδα προέρχονταν από μια σπουδαία νίκη στο κύπελλο επί του πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκού, αποδοκίμασε έντονα παίκτες και τεχνική ηγεσία. Μετά από αυτή την εικόνα οι ιθύνοντες της ΚΑΕ προχώρησαν στην απομάκρυνση του Ισραηλινού τεχνικού και μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσαν ότι αναμένουν τον Λευτέρη Σούμποτιτς για να συζητήσουν μαζί του. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:  
«Το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηλυσιακό, κάλεσε τον προπονητή κ. Σαρόν Ντρούκερ και του ανακοίνωσε ότι έχει καταστεί πλέον αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας τους. Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Σαρόν Ντρούκερ για την προσφορά του στην ομάδα μας και του μετέφερε πως θα παραμείνει για πάντα ένας πιστός φίλος. Ο κ.Ντρούκερ από πλευράς του ευχαρίστησε το Δ.Σ. για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια. Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κάλεσε στη Θεσσαλονίκη αύριο(Κυριακή, 13/02) τον Λευτέρη Σούμποτιτς και τον Θανάση Παπαχατζή ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με την ομάδα μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου