Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ανοίγουν «βεντέτα» με Παλάσιο

Πρωτοφανή ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ που φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση.

Μετά την ήττα από την Καβάλα, αφού τα έβαλε με τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης (Τανατζή, Παναγιώτου και Πουρσανίδη) επιτέθηκε και στον Μίλτον Παλάσιο υποστηρίζοντας ότι τους είπε να πάνε να γαμ… δείχνοντας την φανέλα. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι θα τον υποδεχθούν με στοργή και αγάπη στον αγώνα του δευτέρου γύρου. Μια φράση που παραπέμπει σε δημιουργία «βεντέτας» και ίσως οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις τον κόσμο της ΑΕΚ. Αυτό το σκέφτηκαν οι… διοικούντες την ΚΑΕ;

Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΚ μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα με την Καβάλα. Είχαμε, ωστόσο, μεταφέρει εγκαίρως στην ΚΕΔ τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μας, προκειμένου να μην κατηγορηθούμε για «μετά Χριστόν προφήτες».

Αδιαφορούμε, ωστόσο, αν η ΚΕΔ - την οποία σεβόμαστε - επιδείξει ευαισθησία και προβεί στα δέοντα, διότι οποιαδήποτε τιμωρία δεν είναι δυνατή να μας φέρει πίσω τον βαθμό που απωλέσαμε λόγω των λανθασμένων σφυριγμάτων και των ανύπαρκτων χρεώσεων από τους Τανατζή, Παναγιώτου και Πουρσανίδη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της ΚΑΕ Καβάλας για τη φιλοξενία, που ήταν υποδειγματική. Αντίθετα, καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του Παλάσιο, ο οποίος μετά την λήξη του αγώνα έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους μας προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Στον αγώνα του δεύτερου γύρου θα τον υποδεχθούμε με στοργή και αγάπη. Ευτυχώς, που ήταν στο γήπεδο ο πρόεδρος όλων των σωματείων της Α1 κ. Οικονομίδης και είδε «ιδίοις όμμασι» τι συνέβη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου