Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Όταν έπρεπε να πληρώσουν την κοπάνησαν!

Όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής στην ΑΕΚ κάποιοι την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια!
 Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, άλλο περισσότερο προβεβλημένο και άλλο λιγότερο επέλεξαν να αποχωρήσουν ασπό το να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν τον πρόεδρο της ΚΑΕ Μπάμπη Καραμανή. Η ανακοίνωση που απέστειλαν τα παραιτηθέντα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ, αναφέρει:

«Στην τελευταία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου εςίχαμε επισημάνει ότι δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι και συμμέτοχοι στο αγωνιστικό και οικονομικό δράμα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Επειδή λοιπόν, εκεί πάνε να μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια οι καταστάσεις, προς μεγάλη μας απογοήτευση υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας και ευχόμαστε στον κ. Καραμανλή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Αποχωρώντας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής: 1. Μέχρι και σήμερα η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν οφείλει ευρώ προς τρίτους για την φετινή χρήση. 2. Το μπάτζετ το μειώσαμε και δεν το επιβαρύναμε ούτε ένα ευρώ! 3. Αρνηθήκαμε πεισματικά να αφαιρεθούν χρήματα από τα έσοδα της φετινής σεζόν για αντιμετώπιση παλιών υποχρεώσεων. Η αθέτηση αυτού του όρου αποτελεί και τον βασικό λόγο της παραίτησης μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να βρεθεί άμεσα η ιδανική λύση για την αγαπημένη μας ΑΕΚ!

Σταθόπουλος Μ.

Παπαδημητρίου Χ.

Καρρέρ Ε.

Μπουρνάς Α.

Σπανός Δ.».

Η επόμενη ημέρα εμπεριέχει μεγάλη αβεβαιότητα, αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και κανείς δεν είναι σε θέση να στηρίξει τον Καραμανλή, ο οποίος φαίνεται ότι θα πληρώσει το ΦΠΑ που οφείλει η ΚΑΕ (150.000 ευρώ συνολικά) για να μην μπλέξει ο ίδιος με τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλιο. Αυτός φαίνεται ότι ήταν ο... λόγος της αποχώρησης του Χρήστου Παπαδημητρίου και της παρέας του.




















1 σχόλιο: