Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Καθάρισε» Αρμάνι, ο «Ζοτς» μίλησε για Σπανούλη

Περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (93-62) και κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Ευρωλίγκα.

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι εντυπωσιακός οι «πράσινοι» επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. «Ήμασταν πολύ επιθετικοί στην άμυνα και σκοράραμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ παίξαμε έξυπνα και στο «5 εναντίον 5». Παρότι ήταν δύσκολα για εμάς, καθότι ο Νίκολας αισθάνθηκε πόνο στη μέση...» δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα. Για την εξαιρετική παρουσία του Διαμαντίδη με την Αρμάνι και γενικότερα στην κανονική περίοδο ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε: «Γνωρίζουμε την ποιότητα που διαθέτει. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Είναι ένας παίκτης που δίνει ασίστ και του αρέσει να βοηθάει την ομάδα, αλλά φέτος είναι πιο σημαντικό να σκοράρει. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται μέχρι στιγμής. Και με το πώς αγωνίζεται η ομάδα».

Στη συνέχεια ο «Ζοτς» μίλησε για τους παίκτες που δεν είναι πια στην ομάδα, αλλά και στους τραυματίες της τελευταίας αναμέτρησης. «Πριν από τη χρονιά έλεγαν όλοι πως είμαστε χωρίς τρεις σταρ, τους Πέκοβιτς, Σπανούλη και Γιασικεβίτσιους, την ποιότητα των οποίων όλοι γνωρίζουμε. Στην αρχή της χρονιάς, όμως, είχα πει πως είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που είναι στην ομάδα και με το πώς δουλεύουμε. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, αλλά και το ΤΟΡ 16 λίγο αργότερα. Η ευχή που έχω πριν από τις γιορτές είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Χωρίς Μπατίστ, Μάριτς και Νίκολας είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Κάτι που είναι επίσης σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε με υψηλή συγκέντρωση και να δίνουμε το 120% των δυνατοτήτων μας».

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 46-32, 67-46, 93-62

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 6 (11ριμπ.), Περπέρογλου 14 (2), Φώτσης 11 (1), Σάτο 10, Τσαρτσαρής 9 (1), Διαμαντίδης 9 (3), Βουγιούκας 11, Καλάθης 9, Μπόγρης, Καϊμακόγλου 12 (1), Ζούμπος 2.

Αρμάνι Μιλάνο (Μπούκι): Μανσινέλι 4, Πετσέροφ 5, Μασιούλις 4, Μορντέντε 3 (1), Φίνλεϊ 13 (3), Τζάαμπερ 11, Ρόκα 4, Μέλι 6 (1), Χόκινς 12 (1).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου