Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

H απεργία συνεχίζεται!


Το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) οι περισσότερες ομάδες έσπευσαν να ανακοινώσουν την ετοιμότητά τους για αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι η απεργία συνεχίζεται αφού δεν προέκυψε κάτι σημαντικό από τη συζήτηση της αντιπροσωπείας του Συνδέσμου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ μετά το βραδυνό Διοικητικό Συμβούλιο ανέφερε: "Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και διάλογος μεταξύ του υφυπουργού κ. Νικητιάδη, αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.  Στη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από τον υφυπουργό και την Ομοσπονδία ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σχετικά με τις προ δεκαμήνου δεσμεύσεις τους και θα πρέπει να ξεκινήσει νέος διάλογος. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα υπάρχει περαιτέρω συζήτηση καθώς και σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΣΑΚ. 

Ο ΠΣΑΚ ενημερώνει τα μέλη του και την κοινή γνώμη ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά βάσει της απόφασης που είχε παρθεί στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στις 14/10/2010".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου