Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Θέλει παίκτη στην περιφέρεια

Με ήττα (76-70) από την Ζαλγκίρις Κάουνας στην πρεμιέρα του τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» που διεξάγεται στην Μόσχα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω με 14 πόντους (44-30) και 15 (49-34, στο 24’) λίγο αργότερα και το μόνο που κατάφεραν ήταν απλώς να μειώσουν την ψαλίδα της διαφοράς. Στο πρώτο ουσιαστικό τεστ ο «Ζοτς» χρησιμοποίησε όλους τους παίκτης εκτός του Κώστα Καϊμακόγλου και είχαν για πρώτος σκόρερ τον Στράτο Περπέρογλου (13 πόντοι), ενώ θετικός ήταν ο Ντρου Νίκολας (11 πόντοι).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς υποστήριξε: «Είναι περίοδος προετοιμασίας και χρησιμοποιούμε τους αγώνες αυτούς για δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, χρησιμοποιούμε τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ πέρυσι και για να δούμε που βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα». Και συμπλήρωσε: «Είδαμε αρκετά πράγματα, αδυναμίες και δυνατότητες. Είδαμε πάρα πολλά πράγματα σήμερα και συνεχίζουμε».

Η ουσία μετά το πρώτο φιλικό επιπέδου Ευρωλίγκα που έδωσε ο Παναθηναϊκός είναι ότι η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και πιθανότατα έναν παίκτη στην περιφέρεια. Το κενό του Βασίλη Σπανούλη είναι τεράστιο και δεν καλύπτεται εκ των έσω όσο κι αν αυτό προσπαθεί να κάνει σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας ο Ομπράντοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου