Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Ανεπιθύμητοι Μαρής και Γκάμαρης"


Το Μαρούσι εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Α1 και αφού ο στόχος επετεύχθη έστω και καθυστερημένα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους στην πόλη τους Μαρή και Γκάμαρη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη συμπαράσταση του Ερασιτέχνη, εξασφάλισε τη συμμετοχή του ΓΣΑ στην Α1.
Μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και τη συμπαράσταση του Ερασιτέχνη ΓΣΑ, κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η εγγυητική επιστολή και εξασφαλίστηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α1.

Μετά την εξασφάλιση του πιστοποιητικού, ξεκινά ο σχεδιασμός για τη δημιουργία της ομάδας. Την προσεχή Τρίτη 12 Οκτωβρίου, θα γίνει νόμιμη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΚΑΕ, όπου θα οριστεί νέο Δ. Σ. , το οποίο σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη θα οδηγήσει την ομάδα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Με την εξέλιξη αυτή μπαίνει τέλος στην περιπέτεια που είχε περιπέσει η ιστορική ομάδα της πόλης μας, εξαιτίας της αδυναμίας των επίδοξων αγοραστών της ΚΑΕ κ.κ. Μαρή και Γκάμαρη να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Αφενός να εξασφαλίσουν την απαραίτητη εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Και αφετέρου της αδυναμίας τους να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ στην ιδιοκτησία τους, αφού αδυνατούσαν να πληρώσουν το φόρο μεταβίβασης των μετοχών.

Οι κ.κ.Μαρής και Γκάμαρης με τις ενέργειες τους και την αφερεγγυότητα που επέδειξαν έβλαψαν την ομάδα. Γι αυτό πλέον είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου