Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Aναγνώστης: "Καληνύχτα ελληνικό μπάσκετ"

"Περίμενα να τελειώσει η πρώτη αγωνιστική για να σας γράψω λίγες από τις σκέψεις μου έπειτα απ' όσα ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Και τελικά αναρωτιέμαι αν συμμετέχουν και τα ΜΑΤ στην... μπασκετάρα".

Όσα συνέβησαν το Σ/Κ είναι για γέλια για όλους όσοι μισούν το μπάσκετ και για κλάμματα για όλους όσοι αγαπούν τη "σπυριάρα". Πρώτα απ' όλα θέλω να σταθώ στο ζήτημα της απεργίας διότι εδώ θα ξεχάσουμε όσα ξέρουμε. Δεν θέλω να κρίνω αν ήταν η σωστή στιγμή για να πραγματοποιηθεί η απεργία αλλά από τη στιγμή που η πλειοψηφία των παικτών ψήφισε υπέρ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι αγωνίστηκαν... Προφανώς πληρώνονται καλά και στην ώρα τους. Άρα λοιπόν, αν ο αδελφός τους ή ο φίλος τους που παίζει σε άλλη ομάδα ή στην Α2, βλέπουν το χρήμα με το κυάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ας ψάξουν να βρουν το λάθος...

Δεύτερον. Διάβασα ότι ο ΕΣΑΚΕ ήθελε οι αγώνες να γίνουν πάση θυσία. Όπως και έγινε αλλά με την παρέμβαση των ΜΑΤ. Το μόνο που έχω να πω χωρίς πολλά λόγια είναι ΜΠΡΑΒΟ σε όσους διοικούν το ελληνικό μπάσκετ και το "αγαπούν" αφήνοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να μπαίνουν στο παρκέ και να διώχνουν βίαια τους παίκτες που θέλουν να απεργήσουν. Λες και έσπασαν βιτρίνες, έκαψαν, έκλεψαν ή και ότι άλλο... Κρίμα για όσα παιδάκια βρέθηκαν στο γήπεδο και αντίκρισαν αυτές τις εικόνες. Συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ, να χαίρεται το πρωτάθλημα που διεξάγει και σε όλους τους ακριβοπληρωμένους αθλητές που ξέχασαν πολύ γρήγορα από που προήλθαν. Καληνύχτα ελληνικό μπάσκετ".  

Αναγνώστης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου