Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δάσκαλος του Μάντζαρη

Ως δάσκαλο του Βαγγέλη Μάντζαρη βλέπει ο Αργύρης Πεδουλάκης τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα προπονήσεις με το Περιστέρι.
Ο «Άρτζι» στηρίζει πολλά στον νεαρό γκαρντ και μέσω της συνύπαρξής του στην προπόνηση με τον Σάρας περιμένει να βελτιωθεί αρκετά.
Εξάλλου, η διοίκηση της ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία χαρακτηρίζει τιμητική την επιλογή του Γιασικεβίτσιους να προπονείται με την ομάδα.

Αναλυτικά: 
«Έναν υψηλό προσκεκλημένο είχε η σημερινή απογευματινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (4 κατακτήσεις της Ευρωλίγκας και συνολικά 18 τρόπαια με τις ομάδες που έπαιξε) φόρεσε τη φόρμα του και έκανε μέρος της προπόνησης (μέχρι και τις ασκήσεις σε τετράδες) της ομάδας μας, έχοντας πάρει έγκριση από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση ώστε να βοηθηθεί και να κρατηθεί σε αγωνιστική φόρμα.
Ο Σάρας ήταν τυπικότατος στις υποχρεώσεις του και μιλώντας στο περιβάλλον του αγωνιστικού τμήματος και στον προπονητή είπε «ευχαριστώ που με δεχθήκατε».
Είναι γνωστό ότι έχει μείνει χωρίς ομάδα, απορρίπτοντας πολλές προτάσεις λόγω της γέννησης της κόρης του. Μέχρι να αποφασίσει να επιλέξει τον επόμενο Ευρωπαϊκό ή Ελληνικό σταθμό του, θα δουλεύει με το Περιστέρι υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη.
Το ότι μας επέλεξε είναι ένας άτυπος τίτλος τιμής. Από την άλλη είναι γνωστά σε όλους τα μαγικά του χέρια και η αντίληψη του παιχνιδιού, οπότε θα αποτελέσει ιδανικό παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας και ειδικά για τον Βαγγέλη Μάντζαρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου