Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Καλές εντυπώσεις από Σάτο-Βουγιούκας

Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 3η θέση στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» που διεξήχθη στην Μόσχα κερδίζοντας την Παρτιζάν με 73-68.

Πιο σημαντική από τη νίκη ωστόσο για το «τριφύλλι» ήταν η εμφάνιση του Ρομέιν Σάτο (17 πόντοι με 5/7 τρίποντα) αλλά και του Ίαν Βουγιούκα (18 πόντοι με 8/8 ελεύθερες βολές, 5/7 δίποντα). Οι δυο παίκτες δείχνουν να εγκλιματίζονται στο περιβάλλον του πρωταθλητή Ελλάδος, γεγονός που ενθουσιάζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πάντως, εμείς θα επιμείνουμε ότι για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Βασίλης Σπανούλης θα χρειαστεί σε βάθος χρόνου οι «πράσινοι» να αποκτήσουν άλλο έναν περιφερειακό.

Από κει και πέρα, ο τραυματισμός του Ντρου Νίκολας στο πόδι (υπέστη διάστρεμμα) δεν εμπνέει ανησυχία και με μερικές θεραπείες σε δυο περίπου ημέρες θα είναι έτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ και να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 12 το μεσημέρι, ενώ ο Ομπράντοβιτς θα τους αφήσει ελεύθερους μέχρι αύριο για να ξεκουραστούν, οπότε και θα τους περιμένει ξανά στο ΟΑΚΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου