Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κέσελι: «Άλλο Ολυμπιακός, άλλο Σερβία»

Το παιχνίδι με την Μπάνβιτ ήταν το πρώτο για τον Μάρκο Κέσελι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος φόργουορντ αγωνίστηκε για περισσότερα από 10 λεπτά και πέτυχε το πρώτο του καλάθι με την «ερυθρόλευκη» φανέλα…

«Προπονούμαι λίγες μέρες με την ομάδα και είχαμε αυτή την ατυχία με το στομάχι μου που με έφερε πίσω. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος και το ξέρω ότι χρειάζομαι πολύ δουλειά. Ήταν ωραίο όμως που… μύρισα λίγο το παιχνίδι κι ελπίζω ότι στα επόμενα φιλικά θα είμαι καλύτερος», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα και συμπλήρωσε: «Αυτά τα παιχνίδια και ο τρόπος που παίζουμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πρόβα. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και μη ξεγελιέστε που κερδίζουμε εύκολα».

Στον Κέσελι ζητήθηκε να συγκρίνει τον Ολυμπιακό με την Εθνική Σερβίας: «Δεν θα μοιάζει ο Ολυμπιακός με τη Σερβία, αλλά με τον Ολυμπιακό. Άλλη ομάδα η μια κι άλλη ομάδα η άλλη. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια στοιχεία κοινά, αλλά οι παίκτες είναι διαφορετικοί και διαφορετικές οι συνθήκες που γίνονται οι διοργανώσεις στις οποίες θα πάρουμε μέρος».

Ο Ράσο Νεστέροβιτς που ήταν μαζί με τον Παπανικολάου οι καλύτεροι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπάνβιτ, σχολίασε: «Ακόμα προετοιμαζόμαστε και προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Ναι μεν παίζουμε καλά ως τώρα, αλλά μπορούμε πολλά περισσότερα».

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν στα πρώτα τους παιχνίδια ένα εξαιρετικό αμυντικό πρόσωπο και ο Σλοβένος εξηγεί: «Η άμυνα είναι το πρώτο πράγμα σε μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα κι αυτό νομίζω ότι θα ισχύει και στον Ολυμπιακό. Παίζουμε καλά ως τώρα στην άμυνα, αλλά μπορούμε καλύτερα. Ακόμα τα πόδια είναι βαριά από την προπόνηση».

Όσο για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μόλις 0/1 βολές απέναντι στην Μπάνβιτ; «Είναι καλό για την ομάδα να παίζει δύσκολες συνθήκες και δεν με ενδιαφέρει καθόλου που οι διαιτητές άφησαν τους Τούρκους να παίξουν σκληρά. Ούτε εμείς είμαστε τέλειοι, ούτε οι διαιτητές και δεν μου αρέσει να μιλώ για τις αποφάσεις τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου