Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Συνελήφθη λόγω πρωτοσέλιδου

Το θέμα δεν αφορά το μπάσκετ, αλλά τον αθλητισμό, τη δημοσιογραφία και γενικότερα την ελληνική κοινωνία, παρουσιάζει ενδιαφέρον γι' αυτό και αναρτούμε στο blog. Ο αθλητικός εισαγγελέας, λοιπόν, έδρασε άμεσα βλέποντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της βορείου Ελλάδος «MetroSport» που βλέπετε στη φωτογραφία και διέταξε τη σύλληψη του διευθυντή της. 

Συγκεκριμένα ο Νίκος Πετρουλάκης διανυκτέρευσε χθες στο αστυνομικό τμήμα  λόγω του πρωτοσέλιδου της Παρασκευής με θέμα τον αγώνα Φενερμπαχτσέ-ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη. Το πρωτοσέλιδο παρουσίαζε οπαδό του ΠΑΟΚ να κυνηγάει Τούρκους ντυμένους με φανέλες της Φενερμπαχτσέ συνοδευόμενη την είδηση με τον τίτλο «με τσαμπουκά και λεβεντιά». Ακόμη ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα «Προκριθήκαμε και σας δείραμε». 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Πετρουλάκης αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το μεσημέρι, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας. Κανένας εξ΄’ αυτών  δεν έχει εντοπιστεί και όλα δείχνουν ότι προσπαθούν να αποφύγουν το αυτόφωρο.
Τα σχόλια δικά σας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου