Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μεταγραφάρα ή ένα ακόμη λάθος;

Δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους οι διοικούντες την ΑΕΚ. Επαναλαμβάνουν τα ίδια κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να κάνουν κακό στους ίδιους και στην ομάδα. Αναφερόμαστε περισσότερο στον Μπάμπη Καραμανλή, ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεση για την μεταγραφή Γκράντι και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο ύψους 120 χιλιάδων ευρώ. 

Δεν λέμε, πολύ καλός παίκτης ο Αμερικάνος και εκπληκτική μεταγραφή, αλλά τα λεφτά που θα πάρει είναι πάρα πολλά για τα δεδομένα της «Ένωσης». 
Οι Δορκοφίκης, Καλλινικίδης και Νικολαίδης δέχθηκαν μεγάλο «ψαλίδι» στις απολαβές τους, όπως και ο Μακ (ο τελευταίος όχι ακόμη 100%) αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση. Πώς λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίζουν να δώσουν γη και ύδωρ στον Γκράντι, δηλαδή το 1 /4 του συνολικού τους μπάτζετ;
Πέρσι λόγω της εκχώρησης του τηλεοπτικού συμβολαίου σε Δορκοφίκη και Νικολαϊδη αλλά και του παχυλού συμβολαίου του Φράνσις η υπόλοιπη ομάδα έμενε απλήρωτη με αποτέλεσμα να επικρατεί μπάχαλο. Τα ίδια μάλλον θα έχουν και φέτος...

1 σχόλιο:

  1. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο blog.

    Αναφορικά με το άρθρο, έχω και εγώ τις ενστάσεις μου:
    α) Ο Γκάλης στον Άρη, έπαιρνε ή έπρεπε να παίρνει τα ίδια με τον ... Δοξάκη?
    β) Ο Μπουρούσης έκανε την καλύτερη χρονιά του στον ΟΣΦΠ, όταν έπαιρνε πέντε περίπου φορές λιγότερα από τον Βούισιτς.
    γ) Πέρυσι, το πρόβλημα δεν ήταν το "υψηλό" (?) συμβόλαιο του Francis ή του Green. Ήταν, ότι άλλοι πληρωνόντουσαν αυτά που είχαν συμφωνήσει (ή περίπου) και άλλοι όχι (συν διοικητική τρικυμία, συν πόλεμος από τους ανεγκέφαλους τάχα "φίλους" της ομάδας, συν εχθρικές διαιτησίες, συν απουσία των ξένων παικτών στα πρώτα μάτς).

    Συμπέρασμα: Το να έχει συμβόλαιο ο Grundy 120 χιλ. €, με βάση την αξία του, είναι απόλυτα λογικό. Το να έχει ο Jeremic και ο Γκιζογιάννης συμβόλαια στην ΑΕΚ (οποιουδήποτε ύψους), είναι παράλογο.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή