Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Με φρέσκο ΑΦΜ ο Ηρακλής!

Στο πρόγραμμα της Α1 μπορεί να μην αναφέρεται, προφανώς από λάθος, αλλά στην δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα είναι ξεκάθαρο.

Ο Ηρακλής αναγράφεται ως Ηρακλής 2010! Αυτό σημαίνει ότι πήρε φρέσκο ΑΦΜ παραγωγής για να μην ενοχλείται από τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος και να συνεχίσει ανεμπόδιστα το έργο του στην Α1. Αυτές είναι οι πρακτικές των ομάδων που γίνονται αποδεκτές και από την Πολιτεία, προκειμένου να συντηρείται ένα πρωτάθλημα σε πήλινα πόδια!!!

1 σχόλιο:

  1. Γράψε και για την ΑΕΚ, τον Πανελλήνιο, το Μαρούσι, γράψε για τη συγχώνευση της Καβάλας, γράψε για τη περίπτωση του Ιωνικού Αμαλιάδας, γράψε για το πόσα χρωστά ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, γράψε για το πως ο ΠΑΟΚ παίζει με δημόσια δήλωση περί ελλείματος 3.2 εκ. ευρώ, γράψε για την υπόθεση Σχορτσανίτη και τι έκανε ο Άρης, γράψε για το πως παίζει εδώ και έξι χρόνια στην Α'΄ Εθνική ο ΝΕΟΣ Πανιώνιος και η ΝΕΑ Καβάλα, και μετά γράψε για τον ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΙΔΡΥΕΙ ΚΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΜ...

    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή