Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν είναι αχάριστος

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη για την δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο Big Sofo τοποθετήθηκε για την Εθνική, την μεταγραφή του στη Μακάμπι αλλά και τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας από καρδιάς τους αδερφούς Αγγελόπουλους καθώς και τον κόσμο της ομάδας. Τουλάχιστον απέδειξε πως δεν είναι αχάριστος...

Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Θα ήθελα πραγματικά αυτή η επικοινωνία μου μαζί σας να συνδυαζόταν και με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν τελικά γραφτό να γίνει. Θέλω να ξέρουν οι Έλληνες φίλαθλοι ότι όλα τα παιδιά της εθνικής έδωσαν το 110% των δυνάμεων τους για μια διάκριση και οφείλουμε όλοι και εγώ προσωπικά μια συγγνώμη που δεν καταφέραμε να γυρίσουμε με ένα μετάλλιο στην πατρίδα.
Για μένα προσωπικά και την επαγγελματική μου καριέρα, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε φέτος το καλοκαίρι και ένας εξίσου μεγάλος ανοίγει με την ένταξη μου στην Maccabi Tel Aviv, έναν από τους συλλόγους με την μεγαλύτερη ιστορία και παράδοση στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Φεύγοντας για το Ισραήλ, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια Αγγελόπουλου που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά και με στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Φεύγοντας, παίρνω μαζί μου και την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, που ήταν τεράστια και μου την έδειχνε με τον πιο ζεστό και αυθόρμητο τρόπο θέλει κάθε αθλητής σε κάθε δεδομένη στιγμή και εντός και εκτός γηπέδου. Σας ευχαριστώ όλους.
Σοφοκλής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου