Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Κοροϊδία του ΕΣΑΚΕ

Λίγες ημέρες πριν από το τζάμπολ της Α1 ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ΕΣΑΚΕ καθώς μετά την απουσία των μελών του από τις συνεδριάσεις της ΕΕΟΔΑΚ το μήνα Σεπτέμβριο, η επιτροπή δεν μπόρεσε να εκδικάσει τις υποθέσεις των αθλητών που εκκρεμούν κατά των ομάδων.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ ανέφερε: «Την στιγμή που νομίζαμε ότι το μπάσκετ δεν μπορεί να φτάσει πιο χαμηλά, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αγνοήσει ακόμη και τα δικαιοδοτικά όργανα του κράτους. Λίγο αφότου αποφασίστηκαν κυρώσεις ως προς τις ομάδες οι οποίες θα έχουν αποφάσεις εναντίων τους από τις ΕΕΟΔΑΚ, ο ΕΣΑΚΕ σε μια προφανώς συντονισμένη κίνηση αποφάσισε να δώσει λύση (και για αυτό το πρόβλημα). 
Η αδικαιολόγητη απουσία των μελών του από τις συνεδριάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου κατέστησε αδύνατη την λειτουργία της επιτροπής με αποτέλεσμα να
μην εκδικασθεί καμία από τις υποθέσεις των αθλητών που εκκρεμούν κατά ομάδων. 
Είναι προφανές πως το κλίμα καλής συνεργασίας που προσπαθήσαμε να καλλιεργήσουμε τον τελευταίο καιρό εξελήφθη για άλλη μια φορά από τον ΕΣΑΚΕ ως αδυναμία. Αναρωτιόμαστε ποιος λογικός άνθρωπος θα δικαιολογούσε το ξεκίνημα ενός τέτοιου Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου