Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Καζλάουσκας: «Δεν μπορώ να καταλάβω τις ποινές»

Η Εθνική Ομάδα προπονήθηκε σήμερα το πρωί για πρώτη φορά στην «Άνκαρα Αρένα», το 11.000 θέσεων γήπεδο, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες της Α’ Φάσης του Γ’ Ομίλου. Στην προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι παίκτες.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης που αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα (σπασμοί στους περονιαίους στον τένοντα) και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τις ΗΠΑ, όπως και ο Γιάννης Μπουρούσης (ράγισμα στο πέμπτο μετακάρπιο) ήταν παρόντες. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο στις 4μ.μ. την Κίνα, χωρίς τους Αντώνη Φώτση και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας, ομοσπονδιακός προπονητής, δήλωσε: «Η ατμόσφαιρα είναι καλή. Ότι έγινε, έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε σίγουρα απογοητευμένοι από την απόφαση, αλλά ο καθένας είδε τι έγινε. Όταν παίρνεις μια απόφαση πρέπει να εξετάζεις τα πάντα. Αυτός που προκάλεσε τιμωρήθηκε το ίδιο με τους υπόλοιπους. Είμαστε επαγγελματίες, αλλά αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος μπορεί να χτυπά κάποιον άλλον με μια καρέκλα και να έχει σχεδόν ίδια τιμωρία με τους υπόλοιπους. Εδώ όμως κλείνει το θέμα για εμάς. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αρχίζει και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Κίνα. Τη σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο. Κανένας αντίπαλος δεν είναι αδύναμος. Ο Μπουρούσης είναι σε καλή κατάσταση και θα αγωνιστεί, ενώ ο Σχορτσιανίτης αναγκαστικά θα μείνει εκτός μετά την τιμωρία».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου