Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Επίθεση σε Μάντη!

Κορυφώνεται ο πόλεμος μεταξύ της Λίας Μάντη-Διαμαντοπούλου και του Σωκράτη Λαμπρόπουλου. Η δήλωση του πληρεξούσιου του Γιάννη Φιλίππου στρέφεται εμφανώς εναντίον της -πρώην- νομικής συμβούλου της ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να απαντήσει.
"Φαινόμενα όπως να έχουν αρμοδιότητες διαχείρισης και εκπροσώπησης και γενικής διεύθυνσης της εταιρίας άσχετοι με το αντικείμενο άνθρωποι, ανήκουν στο παρελθόν", ειδικά σε αυτό το σημείο γίνεται κάτι παραπάνω από εμφανές πως ο Λαμπρόπουλος "χτυπά" την συνάδελφό του.

Αναλυτικά η δήλωση Λαμπρόπουλου έχει ως εξής: "Ο μεγαλομέτοχος πληροφορείται τις εξελίξεις και είναι απόλυτα σύμφωνος με τις ενέργειες του προπονητή Μηνά Γκέκου και τις αποφάσεις των διοικούντων της ΑΕΚ. Η μοναδική συνταγή επιτυχίας μιας επαγγελματικής ομάδας είναι να υπάρχει σαφής κατανομή αρμοδιοτήτων και προσήλωση στους στόχους της ομάδας. Στο πνεύμα αυτό η απομάκρυνση στελεχών που λησμονούν τη θέση τους και το γεγονός ότι έχουν προσληφθεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό και όχι άλλον (όπως είναι ο άκρατος παραγοντισμός και η παρέμβαση σε όλα τα επίπεδα για ίδιο όφελος) μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους. στη λογική αυτή θα κινηθεί και το νέο ΔΣ όπου θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες ανάλογα με την επαγγελματική κατάρτιση των μελών του. Φαινόμενα όπως να έχουν αρμοδιότητες διαχείρισης και εκπροσώπησης και γενικής διεύθυνσης της εταιρίας άσχετοι με το αντικείμενο άνθρωποι, ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει όπως λειτουργούσε στο παρελθόν την εποχή των διακρίσεων και των τίτλων. Ο μεγαλομέτοχος εμπιστεύεται το τωρινό τεχνικό, διοικητικό, οικονομικό και νομικό σχήμα υπό την προϋπόθεση ότι θα ισχύσουν τα ανωτέρω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου