Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Υπάρχουν λεφτά στον ΠΑΟΚ;

Πρόσφατα ο Μιλτιάδης Κανώτας, πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε δηλώσει ότι το άνοιγμα της εταιρείας είναι περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ!

Ποσό ιλιγγιώδες, αν αναλογιστούμε τα οικονομικά δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου άρχισαν να αποχωρούν καθώς οι προτάσεις για ανανέωση ήταν χαμηλές, όπως συνέβη με την περίπτωση του Χρήστου Ταπούτου. Το ίδιο πήγε να κάνει και ο Τοντόρ Γκετσέφσκι, αλλά μιλάει για την παραμονή του. Αλήθεια, που βρέθηκαν λεφτά για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου και πως διεκδικούνται παίκτες όπως ο Άντονι Γκράντι και ο Κένι Γκρέγκορι, οι οποίοι έχουν υψηλό κασέ; Κάποιος πρέπει να βγει και να δώσει πειστικές απαντήσεις για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη νέα προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει. Θα διαφωνήσω καθέτως στην απορία σας αναφορικά με το αν υπάρχουν τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τα οποία να δημιουργούν κλίμα σιγουριάς κι εμπιστοσύνης. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και την πόλη του, ύστερα από αρκετά χρόνια και σίγουρα δεν θα ήθελε να αποχωρήσει στην -ίσως- πιο κρίσιμη καμπή της καριέρας του. Εξέτασε τις όποιες προτάσεις είχε στα χέρια του κι επέλεξε τη λύση που θα του δώσει νούμερα σε Ελλάδα κι Ευρώπη αλλά και καλή ζωή.

    Όσο για τους Γκρέγκορι και Γκράντι (η περίπτωση του δεύτερου είναι για... φαντασμένους), σαφέστατα αμφότεροι είναι παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν συμβόλαια σε ομάδες υψηλού επιπέδου. Όμως, οι μηχανισμοί που λειτουργούν πίσω από τις ομάδες και τους παίκτες, οδηγούν σε αποτελέσματα, τα οποία καμιά φορά φαίνονται περίεργα στο κοινό. "Παιχνίδια" των εκπροσώπων των παικτών, νούμερα σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με την προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του EuroCup, η καλή ζωή στη Θεσσαλονίκη, οι καλές σχέσεις των ομάδων με συγκεκριμένους μάνατζερ και φυσικά η παρουσία καλών προπονητών στους πάγκους συντελούν σε συμφωνίες ομάδων με παίκτες που προκαλούν εντύπωση στο ευρύ κοινό.

    Είναι πολλές οι περιπτώσεις παικτών, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά στην πλειοψηφία των ομάδων ανά την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παοκ βλεποντας την οπισθοχωρηση των Αμαρουσιου-Πανελληνιου και το οτι ο Αρης κινειται σε ρηχα νερα,ριχνει τη μεγαλη ζαρια μπας και του κατσει η ευρωλιγκα..και κανει συμφωνιες με λεφτα που δεν εχει....
    Το θεμα ειναι αν θα αντεξει η κατα το Φλεβαρη θα αρχισουν να φευγουν παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή