Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Το βαρέλι δεν έχει πάτο στην ΑΕΚ!

Κάθε πέρσι και… καλύτερα θα λένε στην ΑΕΚ! Δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κατέβει στον πρώτο επίσημο αγώνα στο κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας αδυναμία, καθώς δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι ξένοι και οι κοινοτικοί. Γι αυτό και έπαιξε φιλικό με την ΜΕΝΤ, γράφοντας την πιο «μαύρ绨σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Φαίνεται όμως ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο!

Φέτος οι περιπέτειες άρχισαν με το καλημέρα! Ούτε για την ανεπίσημη «πρώτη» δεν μπόρεσαν να μπουν στο Ελληνικό οι παίκτες και ο Μηνάς Γκέκος. Και απ’ ότι διαβάζουμε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής είναι έτοιμος για τσαμπουκάδες την Δευτέρα. Θα κουβαλήσει κόσμο, όπως συνέβη και στην εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου είχαν κατοικοεδρεύσει στον ΕΣΑΚΕ δυο διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποτραπούν τα επεισόδια με τους τσαμπουκάδες των φίλων του Καραμανλή!

Αλήθεια θέτουμε το εξής εύλογο ερώτημα: Χθες το πρωί δεν μπορούσε κανείς να πάει στο Ελληνικό για να κάνει μια προεργασία όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες, για την έναρξη των προπονήσεων; Αν το έπραττε κάποιος θα καταλάβαινε ότι οι πόρτες θα είναι κλειστές για την ομάδα και έτσι θα αποτρέπονταν το ρεζιλίκι… Αλλά αυτά φαίνεται ότι είναι ψιλά γράμματα για τους «κιτρινόμαυρους»…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου