Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Διάψευση Μπουρούση για δηλώσεις στο Πρώτο Θέμα!

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ο Γιάννης Μπουρούσης φέρεται να είπε για όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, ότι «αυτός που πέταξε την καρέκλα θα φάει ξύλο από εμένα!» εννοώντας τον Νέναντ Κρστιτς.

Ο διεθνής άσος όμως με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα έσπευσε να διαψεύσει όσα φέρεται να έχει δηλώσει. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, ο Γιάννης Μπουρούσης ξεκαθαρίζει πως η δήλωσή του που φιλοξενείται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σχετικά με τα επεισόδια στην αναμέτρηση Ελλάδα-Σερβία, δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και δεν έγινε ποτέ.

Ο σέντερ της Εθνικής Ομάδας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο της εφημερίδας, αλλά ουδέποτε έκανε τις δηλώσεις που καταγράφηκαν. Μάλιστα, προσπάθησε επανειλημμένα να μιλήσει μαζί της μετά την κυκλοφορία του φύλλου για τα όσα μετέφερε σε αυτό η δημοσιογράφος, αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία.

Ήταν άλλωστε κάτι παραπάνω από εμφανές και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, ότι στο παρκέ βρέθηκε μόνο για να κατευνάσει τα πνεύματα και να βοηθήσει να επέλθει η ηρεμία. Και σε αυτό το μήκος κύματος εξακολουθεί να κινείται».

Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη καθώς σε μια στιγμή όπου επιλέγεται η επιλογή των ήπιων τόνων, έρχεται μια δήλωση να φέρει τα πάνω κάτω, αναστατώνοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου